Bli medlem? Klikk her!
Legg gjerne igjen kommentar til postene våre.

tirsdag 24. november 2009

RØDNESE DAGEN, 29.NOVEMBER


Rudolf har rød nese, klovner har rød nese og alle som vil vise en tanke til alle verdens stakkars barn, går med rød nese 29. november!

Rødnesedagen er en litt annerledes form for innsamling av penger til barn som har opplevd krig og vold, mangler familie og omsorg, lever i frykt og uten tak. Ved å kjøpe en rød nese, vil du støtte dette, og få deg en god latter. Nesene får du kjøpt på matvarekjeden Meny, interiørbutikken Princess og på Apotek 1. Ved å gå med den røde nesten viser du at du har støttet saken med penger, og du bryr deg som stakkars barn verden over. Denne aksjonen har foregått i mange år, og PRESS er stolte over å støtte dette!

Siden Rødnesedagen er en søndag, så må du gjerne bruke nesen på fredag (eller torsdag, om du har langhelg). Dette gir andre muligheten til å kjøpe en rød nese før selve dagen, og du får flere dager på å se superkul ut! I tillegg til dette, så sender TV3 et tvshow om dette på søndagskvelden, så der er det bare å følge med. Jeg lover deg at det blir knallbra!

Gjør noe som fenger for penger!

Xoxo - VilleVilde

1 kommentar:

Maria sa...

Woohooo!!! Rødneser ruler<3