Bli medlem? Klikk her!
Legg gjerne igjen kommentar til postene våre.

søndag 22. november 2009

Barnekonvensjonens bursdagsfest

Hei! :D


Da er bursdagen til barnekonvensjonen vel overstått. Vi hadde et fantastisk opplegg hele dagen, fra kl.10.00 til 23.00. Det var mye jobb, men det var verdt det :) Dette er det største arrangementet jeg noen gang har vært med på i PRESS. Nå skal det nevnes at jeg ikke har vært med på så altfor mange aksjoner eller stander, men jeg tror fredagens opplegg var i stor skala også for de som har vært i PRESS en stund.



Første del av dagen var i Nordre. Der stod vi med boden som vi fikk låne av Redd Barna. Vi delte ut kake og twist, ga bort ballonger og fortalte folk om barnekonvensjonen. Vi var folk både fra PRESS og Redd Barna som gjorde en god innsats. Vi fikk delt ut forenklede versjoner av barnekonvensjonen, og noen reklameflyers for hva om skulle skje på Kulturhuset Isak senere på kvelden. Og ikke minst hadde vi en knallstart på PRESS sin helt nye kampanje GoRatify. www.goratify.com

I tillegg til alt dette hadde vi også bestilt TO piñataer, en til å bruke i Nordre, og en på Isak. Og da klokka begynte å nærme seg 17 dro jeg, Helene og Maria til Isak med kake og piñata. Vi følte oss ganske lure da vi gikk gjennom halve byen bærende på en piñata. Etter en stund kom resten av PRESSerne til Isak, som var så flinke og var igjen og ryddet unna alt i Nordre og tok det med tilbake til kontoret :)

Etter dette måtte det kjøpes mat til bandene på Isak, og jeg og Tuva la i vei til nærmeste butikk. Der kjøpte vi nok varer til å fylle handlevogna vår, og skjønte etter hvert at vi ikke fikk til å bære alt dette tilbake kun ved hjelp av hendene. Vi spurte derfor pent om vi kunne ta med oss hele vogna og komme tilbake med den etterpå. Heldigvis satt det ei hyggelig jente i kassa som sa at det var greit. Vi dro med oss hele lasset tilbake, og møtte mange rynkede panner og hevede øyebryn da vi trillet ei stappfull handlevogn inn på Isak :0)

En stund senere startet vi servering av kake. Vi hadde en hel kake, pluss at det ble igjen 3/4 av den ene kaka fra Nordre. Gjertrud var flink og holdt en appell før bandene begynte. Hun fortalte om PRESS og barnekonvensjonen. Under hele kvelden hadde PRESS kapret et bord inne på Coffee Annan, hvor de som ville kunne komme og snakke med oss og bli vervet hvis de ønsket det.

Før det siste bandet satte i gang fikk vi hengt opp piñataen. Jeg fortalte kort at vi hadde en piñata som skulle knuses og at alle måtte hjelpe til. Etter dette ble kvelden avsluttet med "Your Headlights Are On".

Nå antar jeg at en hel del Trondheimere vet en god del mer om PRESS og barnekonvensjonen enn de gjorde før:) Det var en interessant og morsom dag. Takk til alle fra PRESS og Redd Barna som var med og hjalp til! :D

Simen, nestleder Trondheim PRESS

2 kommentarer:

Kirsten Kvalø sa...

Veldig bra jobba folkens - jeg er kjempestolt!

Gjertrud Louise sa...

Vi må finne på noe lignende igjen. Det var helt UTROLIG kult!