Bli medlem? Klikk her!
Legg gjerne igjen kommentar til postene våre.

mandag 8. desember 2008

FULL GALOPP PÅ STEINDAL!




Steindal aktivitetsklubb går som aldri før! Voll gård, forming og rebusløp er noe av det vi har drevet med de siste gangene!

Det var med skrekkblandet fryd hele jentegjengen sprang rundt på Voll gård og skulle se på alt. Vi fikk holde kaninene, mate hønsene og gå inne hos geitene. Men den store happeningen var nok hestene, for vi fikk nemlig ri! Først var alle litt skeptiske, så var alle litt gira, så ble alle litt redde, så syns alle hestene var veldig store, så var de kule, så var det kjempegøy og det hele endte i full galopp. Alle var kjempetøffe og prøvde å ri.
Vi tok en liten pause med litt kanelboller, før vi kastet oss i høyet. Etter vi hadde forsikret oss om at vi hadde høy i håret, skoene, genseren og buksa, ruslet vi fornøyde tilbake til Steindal. Alle var glade, og vi enige om at det hadde vært en bra tur!

Ellers har vi også laget armbånd, nøkkelringer og smykker. I tillegg har vi hatt rebusløp som ble avsluttet med grilling av banan med sjokolade og kakao. Det har vært en knall bra høst på Steindal. Nå tar klubben en liten pause til over jul, men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009! J

1 kommentar:

Kirsten Kvalø sa...

Det ser gøy ut. Jeg vil og! Godt nyttår til alle kule Trondheim-PRESSere!