Bli medlem? Klikk her!
Legg gjerne igjen kommentar til postene våre.

mandag 13. august 2007

Trondheim PRESS på Storåsfestivalen

Marie, Eline og Runar fra PRESS sto på stand med Involve Yourself på Storåsfestivalen 2007. Temaet for standen var HIV og AIDS.

PRESS deltar nemlig i kampanjen Involve Yorself sammen med flere andre ungdomsorganisasjoner. Involve Yourself jobber med å aktivisere og engasjere ungdom i menneskerettigheter og nord-/sørspørsmål.

Publikum kunne blant annet ta del i aktiviteter som HIV/AIDS-Quiz eller spille "HIV-medisin til Afrika-spillet", hvor deltakerne skulle hive medisinbokser med HIV-medikamenter og treffe forskjellige felter på et afrikakart. Ulike hindringer og tilfeldigheter bestemte så om du som HIV-smittet vant medisin eller ikke.

Involve Yourself hadde også med seg to skuespillere som gikk rundt på festivalområdet og lagde kortfilmer med temaet "Våkne opp!" i betydningen at folk må våkne opp og engasjere seg. Vi hadde dessuten to sengeplasser hvor slitne festivaldeltagere kunne få sove litt, mot at Involve Yourself fikk vekke de og filme at de våknet. Filmene ble vist på storskjerm i standteltet.

Både PRESSerne, Involve Yourself og festivaldeltakere hadde det utrolig gøy, og vi får bare håpe at publikum virkelig våknet. Trondheim PRESS ser fram til flere samarbeid med Involve Yourself.

Artikkelen ligger ute på press.no, besøk også Involve Yourself.

Ingen kommentarer: