Bli medlem? Klikk her!
Legg gjerne igjen kommentar til postene våre.

mandag 16. november 2009

Barnekonvensjonen 20 år!


Hei alle sammen!
Her kommer det første blogginnlegget på nesten en måned og denne gangen er det Gjertrud Louise som skriver. Det er ikke hva som helst jeg blogger om. På fredag fyller nemmelig vår elskede barnekonvensjon 20 år, og jeg har fått æren av å være barnekonvensjonsansvarlig i Trondheim PRESS. Derfor skjer det ganske mye denne uken:

Tirsdag: Hele møtet er dedikert til Barnekonvensjonen. For de som ikke var på seminar i helga (og de som glemmer fort) vil det bli kurs i barnekonvensjonen. Så blir det aksjonsverksted, hvor vi skal male banner og lignende. Til slutt skal vi gå sammen til ISAK og henge opp masse PRESS-stæsj. I tillegg har både jeg og Una bakt kake til dere, så dette blir med andre ord et møte du ikke vil gå glipp av…
I tillegg skal jeg lansere den lokale handlingsplanen for kampanjen dette møtet.

Onsdag: Overbevis alle vennene dine om å feire bursdagen på fredag :)

Torsdag: Overbevis alle vennene dine om å feire bursdagen på fredag :)

Fredag: BARNEKONVENSJONEN HAR BURSDAG, og kampanjen vår lanseres. Dette er den store dagen! Fra kl 14-15-ish skal Trondheim PRESS stå i nordre gt. utenfor Mercur og feire barnebursdag. Det blir bakerikake, pinjata, ballonger og barnekonvensjoner i fleng. På kvelden arrangerer vi konsert i samarbeid med kultursenteret ISAK. Med et kakebudsjett på 10 000 kr og mange kule og engasjerte ungdommer blir nok dette historisk dag!

På fredag må dere også begynne å samle underskrifter til kampanjen vår. Har du ikke underskriftsblokker kan du laste opp dette på http://www.goratify.com/. Denne nettsiden bør du sjekke ut uansett, for den er helt utrolig kul!




Bjørneklem fra G-DOG

Ingen kommentarer: