Bli medlem? Klikk her!
Legg gjerne igjen kommentar til postene våre.

mandag 22. juni 2009

Seigemann-aksjon

Så kom den store dagen, og vi gjorde oss klar til aksjon. Nye og gamle PRESSere tok seg turen til byen for å hjelpe oss med å få folk til å skrive under. Vi satte oss først et mål på 2 timer og 100 overskrifter. så bestemte vi oss for å klare 150 underkskrifter, og dette måle hadde vi klart til kl 6. vi skulle egentlig pakke sammen og dra hjem, men da protesterte ivrige PRESSere, for det skulle vi ikke ha noe av! så i stedet for å dra hjem ble vi stående enda litt til, og fikk rundt 100 overskrifter på den siste tiden. Vi endte opp med 233 underskrifter, og Tuva tok på seg ansvartet for å skaffe de siste (rask hoderegning på g) 67 overskriftene. drep meg om det ble feil.

nestleder og leder klar for aksjon!


Una og Emma snakker
med folk


Vi var ikke veldig heldig med været, og var veldig glad for telt-greia vi så pent sto under. selv om det var litt irriterende å stå å holde den fast hele tiden, så den ikke skulle blåse sin vei.

Simen og seigmannen
med Regine i bakgrunnen



Helene og en plakat

Det mest dramatiske som skjedde var nok at asylmottaket vårt ble blåst ned, og alle asylbarna drukna i en sølepytt. Heldigvis sprang Marte på Nille og kjøpte et nytt asylmottak, og alt ordnet seg.

De druknede asylbarna


Marte, Tuva og Sofie på aksjon!

Etter aksjonen dro vi til kontoret og drakk kakao med marshmallows og krem og diverse andre godsaker. Simen storkoste seg med kremen, noe vi ikke kommer til å glemme på en god stund.

Vellykket aksjon, vi er kjempefornøyde!

xoxo - TaperT

( btw, trykk på bildene om du vil ha de forstørret! )

Ingen kommentarer: