Bli medlem? Klikk her!
Legg gjerne igjen kommentar til postene våre.

lørdag 14. juni 2008

Si det videre!

Mens Maria og Helle rulet Tallin og Fairtrade, satt ikke resten av Trondheim hjemme sure og sturet. Neida, Emanuela, Gina, Runar og Torunn tok turen til Oslo på et genialt seminar om politisk påvirkningsarbeid.

Seminaret, ¨Si det videre¨, ble arrangert av Redd Barna i Oslo lørdag 7. juni og søndag 8. juni. Det handlet om hvordan vi i PRESS og Redd Barna kan påvirke politikk, på høyt og lokalt nivå. Vi lærte mye om hva vi allerede har klart, hvor vi i Trondheim PRESS også bidro med våre erfaringer, og hvordan vi skal jobbe videre for å kunne påvirke politikk enda bedre i framtiden! Det var spesielt fokus på barn på flukt og ABC redder barna under seminaret, og derfor stiller vi nå enda sterkere når vi skal kjempe for asylbarns rettigheter!

Hele seminaret var gjennomgående fylt med fabelaktige foredrag og workshopen på søndag satt krona på verket. Der lærte vi om retorikk, hvordan stå på stand og hvordan skrive leserinnlegg og pressmelding.

Det var første gang et slikt seminar ble gjennomført, og vi i Trondheim anbefaler alle å ta turen neste gang det skal bli holdt!

Ingen kommentarer: