Bli medlem? Klikk her!
Legg gjerne igjen kommentar til postene våre.

fredag 8. februar 2008

SAVNET-aksjon på Nordre


Med vind i håret og flagrende banner, trosset Trondheim PRESS værgudene og stilte seg opp på stand i Nordre. Den nasjonale kampanjedagen for forsvunne asylbarn var fastsatt til 7. februar, og Trondheim kastet seg på bølgen.
Omkring ti representanter fra Trondheim PRESS var tilstede, og det ble rigget opp til minnestund med levende lys, bamser, og fine hilsener til de savnede asylbarna. Med inspirasjon fra den vellykkede aksjonen på vinterseminaret, satset vi på mange underskrifter også her i bartebyen. Kanskje var det den kalde vinden som fikk folk til å holde seg innendørs, for det myldret ikke akkurat med folk i Trondheims gågate nummer èn. Men de fleste som tok seg en spasertur i staden ga velvillig bort sin underskrift til en god sak. Og enda bedre ble det da en journalist fra NRK-radio kom og fikk et kjempegodt intervju med nestleder Torunn på direkten.

Trondheim PRESS skal holde flere slike aksjoner i tiden som kommer, så nå kan Knut Storberget vente seg flere postkort i nærmeste framtid!

1 kommentar:

Unknown sa...

Hurra! Utrulig bra innlegg! Gratulere me en fantastisk bra aksjon!