Bli medlem? Klikk her!
Legg gjerne igjen kommentar til postene våre.

mandag 28. januar 2008

Bli kjent med det nye styret (del 6 av 6)

Leder
Gina Mejdell Bjerland (18 år)
Født 12. januar 1990

Gina går studiespesialisering ved KVT. Hun har fordypninger i sosiologi og sosialantropologi, biologi, matte og samfunnsøkonomi. På fritiden spiller hun fotball og er støttekontakt, hun liker også å stå på ski og snowboard, fortelle dårlige vitser og være med venner. Også PRESS såklart da!

Etter at Helle fra Trondheim PRESS tok henne med på en besøkstjeneste ved Heimdal Asylmottak, har Gina vært superaktiv i lokallaget og nå har hun også blitt lokallagets leder. Temaene som engasjerer henne mest i PRESS er asylbarns rettigheter, barn og unges psykiske helse og Fairtrade. Ginas PRESS-øyeblikk så langt må være Regionseminaret Trondheim PRESS arrangerte høsten 2007, hvor hun deltok i en visualiseringslek om hvor urettferdig verdenshandelen kan være. Hun synes leken var utrolig virkningsfull, men hun føler seg fortsatt litt snytt etter den!

Den nye lokallagslederen beskriver det å være med i PRESS slik:
Å være medlem i PRESS er utrolig artig og sosialt, samtidig som det også er lærerikt. Ved å være med i PRESS føler man at man kan påvirke samfunnet! Noe som er utrolig viktig for at verden skal utvikle seg i en positiv retning! Vi kan ikke bare sitte hjemme og tro på at alt skal ordne seg. PRESS er en utrolig fin måte å engasjere seg på, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble medlem.
Gina vil bruke året som leder i Trondheim PRESS på å jobbe for at organisasjonen blir enda bedre og får flere medlemmer, slik at vi fortsette den viktige kampen for barns rettigheter. PRESS har mange aktive og engasjerte medlemmer, som hun vet kommer til å stå på for saker vi brenner for! Hun har stor tro på at dette blir et innholdsrikt og artig PRESS-år, og at det vil komme mange fine PRESS-øyeblikk i tiden fremover!

Ingen kommentarer: