Bli medlem? Klikk her!
Legg gjerne igjen kommentar til postene våre.

tirsdag 3. juli 2007

Besøkstjeneste 2/6

Mandag den 2. juli hadde vi i Trondheim PRESS nok en besøkstjeneste!:) Denne gangen møtte vi opp klokken 12.00 på Heimdal mottak, og gikk rundt og fikk med oss noen barn. Det var bare 3 stk. som tok bussen med oss til Kattem skole, der vi skulle, men etter hvert kom det 3 til syklende.

På Kattem var vi ute og lekte på klatrestativene, spilte kanonball og hoppet tau. Vi måtte selfølgelig ha en pust i bakken, med is og brus. Spiderman-isen var svært populær!:D
"E æ blå på tonga nooo?"

Etter en stund kom også SFO-barna ute, og de ville selfølgelig være med! Og det skulle de da få lov til! Så til slutt stod fornøyde PRESSere og sveivet og sveivet hoppetauet for flere og flere barn. "ABC" og "Klokka" var gjengangere, og barna var ordentlig flinke, reine "Jump in"-filmen jo!^^

Etter en stund tok vi bussen hjem igjen, og var på mottaket rundt 16.00. Mange ville fortsette leken på mottaket, men må man på fotballtrening, så må man på fotballtrening. Og vi var alle temmelig "slitn i føttern" også, både barn og PRESSere, etter en aktiv dag i solen!

Dette må gjentas!;)

4 kommentarer:

Styret i Trondheim PRESS sa...

Av mangel på bilda tegna æ liksågodt et eget et på paint, og ska æ vær helt ærlig, syns æ d vart helt SMASHING greate!!
Helle

Unknown sa...

Neste gang tar jeg meg fri fra jobben.. dette må man jo bare bli med på! Heldiggrisene! :) Kult bilde forresten. Good work! ;)

Charlotte sa...

Tekniske ferdigheter i paint er en gudegave, Helle! Dritbra jobba folkens med oppdatering av bloggen deres. Spesielt imponert over filmsnuttene. Kult om dere gir en lyd til infokonsulent når dere legger ut en sak som mange burde lese, viktig eller uviktig. Tok meg den frihet å legge ut "PRESS på Hell Music festival" på Press.no. Slik må vi få til mer av!

Forresten anbefaler jeg dere å fjerne sperren på kommentarer, slik at flest mulig får anledning til å rose dere opp i skyene for det bra arbeidet :)

Unknown sa...

Da er kommentarer åpnet for alle. Kom med ris og ros folks! :D

Kult at du la ut Hell-saken på www.press.no, vi skal informere informasjonskonsulenten ved kommende oppdateringer! ;)

Takk for innspillene og positive kommentarer, sånt setter vi alltid pris på!

Sommerhilsen fra Runar